aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠετράκης: «Καθολικά υπέρ μας η εικόνα»

Πετράκης: «Καθολικά υπέρ μας η εικόνα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Πετράκης σχολίασε πως ήταν απόλυτα δίκαιη η επικράτηση της ομάδας του επί της Πάφου.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Κάναμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε και αυτή τους βαθμούς, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιότητα. Πιστεύω ότι η προσέγγιση που είχαμε στο παιχνίδι αν αποτυπώσουμε την εικόνα ήταν καθολικά υπέρ μας. Νομίζω δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Εμείς κάναμε τουλάχιστον 5-6 κλασικές ευκαιρίες. Η Πάφος μπορεί να είχε λίγο την κατοχή, αλλά αυτό που καθορίζει την εικόνα είναι οι ευκαιρίες που δημιουργούνται στην μια και στην άλλη πλευρά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Αυτή η νίκη πολύ σπουδαία, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Θέλω κάθε μέρα να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα. Πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό τον δρόμο δεν πρέπει να τον χάσουμε με τίποτα. Να είμαστε προσγειωμένοι και ταπεινοί. Στην πορεία να δούμε τι δικαιούμαστε και τι θα πάρουμε».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος, κατέληξε: «Κερδίσαμε μπάλες στο β’ ημίχρονο, έχουμε παίκτες με ποιότητα στην επίθεση και αξιοποιήσαμε πολύ καλά την συνθήκη αυτή. Πιστεύω έχοντας το σκορ, δώσαμε παραπάνω γήπεδο στον αντίπαλο, εκτός από το πέναλτι δεν έγινε κάποια άλλη σημαντική φάση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ