aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠετράκης: «Ήμασταν τυχεροί, έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι»

Πετράκης: «Ήμασταν τυχεροί, έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι»

Την άποψη ότι η ομάδα του ήταν τυχερή που δεν δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος, ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τη νίκη (1-0) επί της Ομόνοιας για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως τόνισε οι μαυροπράσινοι διαχειρίστηκαν καλά το ματς μέχρι το 80′, ωστόσο θα έπρεπε να τελειώσουν το παιχνίδι, κάτι που δεν έκαναν. Αυτό πρέπει να τους γίνει μάθημα δήλωσε, γιατί μια άλλη φορά μπορεί να το πληρώσουν…

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Πετράκης:

Αρχικά είπε: «Περαστικά στον Γουακάσο, έσπασε την περόνη του. Θα τον στηρίξουμε. Δεν μπορούμε να χαρούμε τόσο πολύ τη νίκη με αυτό το γεγονός. Κάναμε ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος και είχαμε θετική εξέλιξη αυτό τον καιρό. Μετά την αποβολή διαχειριστήκαμε καλά το ματς μέχρι το 80’. Μετά ήμασταν τυχεροί που δεν μπήκε γκολ. Εκεί που έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι δεν το κάναμε και πρέπει να μας γίνει μάθημα γιατί άλλη φορά μπορεί να το πληρώσουμε.

Μπράβο στους παίκτες έμειναν πιστοί στο πλάνο. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα ματς στο πρωτάθλημα. Έχουμε ικανοποιητική εξέλιξη. Η ομάδα μας και εγώ σαν προπονητής πιστεύουμε πως το ποδόσφαιρο δεν είναι θεατρική παράσταση αλλά μια μάχη. Πάμε για τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα. Πρέπει μέσα από την αμυντική μας συμπεριφορά να βαδίζουμε σωστά».

Για την εμφάνιση του Πεχλιβάνη και το ντεμπούτο του Ντιανέ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτούς τους παίκτες. Έχουμε ποιότητα ένα πολύ καλό σύνολο. Ο Μάριος γεύεται τους καρπούς της προσπάθειας του. Ο Ντιάνε πρώτη φορά έπαιξε και έδειξε πως είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει στην πορεία του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ