aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠετράκης: «Είναι στιγμές το ποδόσφαιρο...»

Πετράκης: «Είναι στιγμές το ποδόσφαιρο…»

Στο γεγονός ότι δεν ήρθε το γκολ, που μοιραία έφερε την ήττα (3-0) από την ΑΕΛ, αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Πετράκης. Όπως είπε, το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, ενώ μίλησε για κενά διαστήματα από πλευράς της ομάδας του.

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Πετράκης:

Αρχικά είπε: «Η έκβαση του παιχνιδιού, τα σταματήματα, οι αποφάσεις μέσω VAR, μας αποσυντόνισε η διαδικασία. Η ΑΕΛ έκανε τρεις ευκαιρίες και έβαλε τρία γκολ. Μετά προσπαθήσαμε να διαφοροποιήσουμε κάποια πράγματα, βάλαμε κάποια άλλα άτομα μέσα. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν καλύτερη, κάναμε κάποιες φάσεις. Από μόνο του είναι δύσκολο να διαχειριστούμε ένα σκορ 3-0.

Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε και μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα για εμάς που μας στεναχωρεί. Πάνω σε αυτό οφείλουμε να δούμε τι λάθη έγιναν. Το μεγαλύτερο έχει να κάνει με το βαθμό ετοιμότητας. Χάσαμε πολλές μονομαχίες, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δυστυχώς είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς αυτή δεν είναι η εικόνα μας. Δικαιολογούμε κάποιες κακές στιγμές για όλους μας, ό,τι κάνουμε λάθος, με πρώτο εμένα. Οφείλω να τους δώσω συγχαρητήρια για το 2ο ημίχρονο».

Και συνέχισε: «Πάντα προσπαθούμε να δουλεύουμε, ότι δεν σκοράρουμε μας προβληματίζει. Σήμερα είχαμε δοκάρι, σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν πολύ κοντά. Είναι στιγμές το ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό έχουμε ποιοτικούς παίκτες και η πορεία θα τους εξελίξει για το γκολ που δεν μπαίνουν. Θα σταθώ στο ότι σήμερα δεχθήκαμε τρία γκολ. Είναι ένα στοιχείο που μας χαρακτήρισε σαν ομάδα η άμυνα μας και πάνω σε αυτό θέλω να το διατηρήσουμε.

Έχουμε κάνει πολύ καλά πράγματα, έχουμε και κενά διαστήματα, όπως το ένα ημίχρονο που ήταν το σημερινό. Προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Είναι και κάποια πράγματα όπως σήμερα το 3/3 έγινε 3-0, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς παρότι το προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Προσπαθούμε να το βελτιωνόμαστε μέσα από την αξιολόγηση των λαθών μας. Σε συνεργασία με την διοίκηση θα συζητήσουμε για το τι μας λείπει. Αν βρεθεί κάτι καλό θα ‘ρθει να μας βοηθήσει. Έχουμε μεγάλη πίστη στο ρόστερ που έχουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ