aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠεριμένει ο Τζάμπι, περιμένει και ο Πάμπος

Περιμένει ο Τζάμπι, περιμένει και ο Πάμπος

O Καλίφα Τζάμπι περιμένει ακόμα την απόφαση του Πάμπου Χριστοδούλου, σχετικά με την ενδεχόμενη ένταξή του στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο μέσος από τη Σιέρα Λεόνε, με ευχέρεια να αγωνίζεται και στην άμυνα, συμμετείχε στα φιλικά με την ΑΕΚ (1-1) και τoν Ονήσιλο (5-0). Συνεπώς, ο Κύπριος προπονητής σχημάτισε άποψη και, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι θετικό το δείγμα.

Ωστόσο, το θέμα κολλά επειδή περιμένει πώς και πώς την απάντηση άλλου ποδοσφαιριστή. Αν ο τελευταίος απαντήσει θετικά, θα κλείσει το ρόστερ του Ολυμπιακού με την απόκτησή του και συνεπώς θα αποχωρήσει ο Τζάμπι. Διαφορετικά, ο υπό δοκιμήν κεντρώος ποδοσφαιριστής θα ντυθεί στα μαυροπράσινα. Είναι θέμα που δεν μπορεί να πάρει πολλές ημέρες ακόμα, καθώς μεθαύριο εκπνέει η μετεγγραφική περίοδος. Επομένως, οι φίλοι της ομάδας του Τακτακαλά δεν θα περιμένουν πολύ για να μάθουν πώς θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφική περίοδος.

Εν τω μεταξύ, κοντά στην πόρτα εξόδου βρίσκεται ο Ευγένιος Αντωνίου. Σύμφωνα με όσα λέγονται από τις τάξεις του Ολυμπιακού, ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και ότι θα ήταν καλύτερο γι’ αυτόν να βρει άλλη ομάδα για να αγωνίζεται. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ