aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠάρτι η Αλκή, «κέρβερος» ο Πάρντο (pics & video)

Πάρτι η Αλκή, «κέρβερος» ο Πάρντο (pics & video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Αλκή στο Μακάρειο, σε έναν αγώνα που οι μαυροπράσινοι ήταν πιο επιθετικοί, είχαν μάλιστα και δύο δοκάρια, αλλά η Αλκή είχε την ουσία και με μία εκτέλεση πέναλτι του Φαμπρίσιο στο 25’, ένα γκολ του Σεμέδο στο 63’ και ένα του Ντουβεντρού στην λήξη πήρε τη νίκή. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ούρκο Πάρντο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και αποσόβησε «σίγουρα» γκολ από πλευράς του Ολυμπιακού.

Η πρώτη ευκαιρία στον αγώνα ήταν για την Αλκή στο 18’, όταν η κεφαλιά του Φαμπρίσιο βρήκε στο δοκάρι και πέρασε έξω, ενώ στο 24’ δόθηκε πέναλτι στην «Αθάνατη» από ανατροπή του Χίντι στον Αβραάμ. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Φαμπρίσιο ένα λεπτό αργότερα, ανοίγοντας το σκορ του αγώνα. Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου ήταν ένα επιθετικό «κρεσέντο» του Ολυμπιακού, με δύο πολύ απειλητικές κεφαλιές του Κάστρο στο 31’ και του Τόρες στο 35’, που πέρασαν έξω. Στο 40’ το πλασέ του Πεχλιβάνη βρήκε πρώτα στον Πάρντο και μετά στο δοκάρι και απομακρύνθηκε σε μία τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνέχισε να προσπαθεί για την ισοφάριση και στο 61’ η κεφαλιά του Τόρες βρήκε στον Πάρντο, μετά στο δοκάρι και απομακρύνθηκε, σε μία παρόμοια φάση με του 40’. Η Αλκή όμως ήταν αυτή που πέτυχε το γκολ στο 63’, σε μία φάση που ο Χίντι έκανε άστοχη έξοδο στη σέντρα του Λοϊζίδη και ο επερχόμενος Σεμέδο έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ο Ντουβεντρού στο 90’+3 με πλασέ «έβαλε» το κερασάκι στη μεγάλη νίκη της Αλκής.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Ερμή (22/10), ενώ η Αλκή θα υποδεχθεί την Δόξα στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» (21/10).

Ολυμπιακός (Χρύσης Μιχαήλ): Χίντι, Αντωνίου, Χριστοφίδης, Σωτηρίου, Σαμάρας, Μιγκελίτο, Πολυκάρπου (78’ Παντελή), Παχίπης (65’ Καπαρτής), Πεχλιβάνης, Κάστρο (85’ Σεραφείμ), Τόρες.

Αλκή (Σάββας Δαμιανού): Πάρντο, Φραγκέσκου, Ντιακιτέ, Θεοχάρους, Λοϊζίδης, Αβραάμ (77’ Χαραλάμπους), Σεμέδο (88’ Τριμπό), Ιτουά, Ντουβεντρού, Τιγκρουτζιά, Φαμπρίσιο.

Σκόρερ: 25’ Φαμπρίσιο (πεν.), 63’ Σεμέδο, 90’+3 Ντουβεντρού.

Κίτρινες: Χριστοφίδης / Λοϊζίδης, Σεμέδο, Φραγκέσκου.

Κόκκινες: -.

Γήπεδο: Μακάρειο.

Διαιτητής: Κώστας Ψευδιώτης.

Α’ Βοηθός: Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Β’ Βοηθός: Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Τέταρτος: Γιώργος Νικολάου.

Η ζωντανή περιγραφή του αγώνα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ