aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠαρέμβαση Τορναρίτη: «Ότι είναι να γίνει… θα γίνει»

Παρέμβαση Τορναρίτη: «Ότι είναι να γίνει… θα γίνει»

Υπομονή και στήριξη ζήτησε ο Χριστόφορος Τορναρίτης από τον κόσμο του Ολυμπιακού μετά την ήττα με 3-2 από την Νέα Σαλαμίνα. Σε ανάρτησή του τονίζει ότι οι μαυροπράσινοι είναι καινούργια ομάδα και φάνηκε ιδιαίτερα η απουσία του Ενόχ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Ένα παιγνίδι που όπως εξελίχτηκε θα το κέρδιζε ο πιο τυχερός. Στο 2-2 οποιοσδήποτε μπορούσε να ήταν ο νικητής- ήταν ρωσική ρουλέτα. Η απουσία του Ενόχ στο κέντρο της άμυνας φάνηκε, σε τέσσερις επιθέσεις δεχθήκαμε τρεις γκολ κάτι που πρέπει να το δούμε πιο βαθιά και πιο σοβαρά. Πιστεύω πως η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Χρειάζεται να κάνουμε υπομονή αφού είμαστε μια καινούργια ομάδα! Μην απογοητεύεστε, αφού το έχω πει επανειλημμένα πως “για να κερδίσεις πρέπει να χάσεις” . Συγχαρητήρια σε όλους, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, δημοσιογράφους ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου και αυτό για μένα έχει τεράστια σημασία. Ότι είναι να γίνει… θα γίνει!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ