aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΑΝΣΥΦΙ Τακτακαλάς 1931: «Δίπλα στην αγάπη μας, πλάι στην αρρώστια μας»

ΠΑΝΣΥΦΙ Τακτακαλάς 1931: «Δίπλα στην αγάπη μας, πλάι στην αρρώστια μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ Τακτακαλάς 1931, με την οποία

Αναλυτικά:

“Αδέρφια Ολυμπιακοί,

Αυτό το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μακάρειο, δίπλα στην αγάπη μας, πλάι στην αρρώστια μας. Η Ολυμπιακάρα μας δίνει τον ένα από τους τέσσερις τελικούς ανόδου, δεν δικαιολογείται κανείς να είναι απών, όλοι πρέπει να είναι πλάι στην ομάδα μας. Το Σάββατο πρέπει ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα σε άλλη μια νίκη ανόδου, το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι δεν χαλαρώνουν μέχρι την άνοδο, αλλά και ότι είμαστε κοντά τους και τους στηρίζουμε.

Αυτό το Σάββατο ο ΣυΦι θα κάνει για άλλη μια φορά το καθήκον του και θα είναι πλάι στην προσπάθεια των παιδιών. Για οικονομική ενίσχυση του σωματείου, ο ΣυΦι θα στήσει τραπεζάκι με προιόντα στην είσοδο της κερκίδας μας. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα με αγορά προϊόντων. Ο ΣυΦι αυτό το Σάββατο θα διαθέσει όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση των προϊόντων της ομάδας και του ΣυΦι στο σωματείο για κάλυψη των οικονομικών αναγκών της ομάδας και αποπληρωμή των ποδοσφαιριστών μας.
Αδέρφια, αυτό το Σάββατο όλοι μαζί να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη. Δε χαλαρώνουμε, δυνατά μέχρι την άνοδο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ