aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Τακτακαλάς: «Έμειναν 7 αγώνες πολέμου»

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Τακτακαλάς: «Έμειναν 7 αγώνες πολέμου»

Το μήνυμα-κάλεσμα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Τακτακαλάς 1931 για τη συνέχεια, μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά: «Μετά την τελευταία εβδομάδα που διανύουμε έχουμε αλλάξει τον τρόπο που θα προσεγγίζουμε τα παιχνίδια. Για εμάς αγαπητοί δεν έχουν μείνει 7 τελικοί, αλλά 7 αγώνες πολέμου. Η κοινωνία μας είναι πολύ μικρή έτσι οφείλουμε να προστατέψουμε την αγάπη μας για το σύμβολο με το τσιατήρι.

Μετά τα γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες αποδεικνύεται και φέτος πως θα ισχύσει το ρητό ο θάνατος σου η ζωή μου, έτσι εμείς το μεταφράζουμε σε κυριολεξία για κάποιους ο θάνατος σας η ζωή μας, αφού θέλετε να το πάμε ως εκεί.

Απαιτούμε από όλους συσπείρωση και αφήστε τα αγωνιστικά και προπονητικά να κάνουν τη δουλειά τους γιατί λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνονται. Όπως πέρσι το έπραξαν αυτό μικρές ομαδούλες να παιχτεί η άνοδος κάπου αλλού, έτσι και εμείς το οφείλουμε σαν η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας σε ιστορία και σε κόσμο χωρίς ίχνος υπερβολής.

Απαιτούμε συσπείρωση αρχής γενομένης του Σαββάτου να πολεμήσουμε και εμείς, τέρμα τα λόγια. Όλοι σας ανεξαιρέτως, αν θέλετε να λέγεστε Ολυμπιακοί, στη μάχη της κερκίδας εναντίον όλων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ