aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠαν.Συ.Φι Τακτακαλάς: «Αφιερωμένη σε αυτούς που μας λένε παράρτημα»

Παν.Συ.Φι Τακτακαλάς: «Αφιερωμένη σε αυτούς που μας λένε παράρτημα»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ (2-0). Ο Παν.Συ.Φι Τακτακαλάς συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ παράλληλα στέλνει και μήνυμα για την κάρτα φιλάθλου μετά τα όσα προηγήθηκαν με τις λανθασμένες ταυτοποιήσεις Ομονοιατών.

Αναλυτικά:

«Μαυροπράσινα Αδέρφια,

Να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό μας επιτελείο που σήμερα τα έδωσαν όλα. Απέδειξαν πως παίζουμε για εμάς και μόνο, για το μαύρο και το πράσινο, για τον ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ και για όλα αυτά που μας ενώνουν τα τελευταία 88 χρόνια. Αυτά είναι που μας κρατούν πιστούς στο σωματείο μας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και παρά τις δυσκολίες των καιρών.

Η νίκη αυτή αφιερώνεται σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια παράρτημα μας κατεβάζουν, υποκατάστημα μας ανεβάζουν. Αφιερωμένη και σ’ αυτούς που ακόμα και σήμερα ήταν σίγουροι για τον διασυρμό και μάλιστα αμαχητί σε ένα «φιλικό» παιχνίδι.

ΥΓ1: Κρίμα αυτή η κάρτα που ακόμα και μετά το πρόσφατο ρεζίλεμα της αλληλοαπόδοσης ευθυνών Αστυνομίας-ΚΟΑ και που με τόσο πάθος οι κυβερνώντες υπερασπίζονται, να μας κράτησε μακριά από τον σημερινό θρίαμβο. Εμάς που στα πρόσφατα πέτρινα χρόνια ακολουθούσαμε τον ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ και στην πιο μακρινή γωνιά της Κύπρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ