aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠαν.Συ.Φι Τακτακαλάς 1931: «Θα αποδοθεί δικαιοσύνη με καθυστέρηση ενός χρόνου»

Παν.Συ.Φι Τακτακαλάς 1931: «Θα αποδοθεί δικαιοσύνη με καθυστέρηση ενός χρόνου»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.συ.φι Τακτακαλάς 1931 με την οποία αναφέρεται στο προσεχές παιχνίδι με την Παρεκκλησιά.

Αναλυτικά:

«Αδέρφια,

Καταρχάς δεν χρειάζεται να πούμε για την σημαντικότητα του αγώνα του Σαββάτου. Τα λένε όλα εξάλλου οι αντιδράσεις οπαδών και παικτών μας στην Πόλη Χρυσοχούς, τα χιλιάδες χιλιόμετρα που κάναμε αυτά τα χρόνια σε όλα τα μήκη και πλάτη της Κύπρου για να βρεθούμε στο πλευρό του ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ. Τα λένε όλα, αυτά τα 4 τελευταία χρόνια μακριά από την μεγάλη κατηγορία, τα περισσότερα από κάθε άλλη φορά στην ιστορία μας.

Αυτό το Σαββάτο δυναμικά με την στήριξη του κάθε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επιβάλλεται και θα επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Έτσι, ο σύνδεσμος μας το Σάββατο διοργανώνει pre-game πάρτυ από τις 11:45 στον Προμαχώνα όπου απ’ εκεί θα αναχωρήσουμε έγκαιρα με αυτοκινητοπομπή για το Μακάρειο.

Στο γήπεδο ο σύνδεσμος μας θα καταλάβει τον χώρο πάνω από την φυσούνα στην κεντρική κερκίδα και θα δώσει τον παλμό για 90 ασταμάτητα λεπτά φωνής και πάθους μέχρι την επίτευξη του τελικού στόχου της νίκης-λύτρωσης. Το Σάββατο μέσα σε ένα ντυμένο Μακάρειο στα τιμημένα μαυροπράσινα μας χρώματα θα αποδοθεί δικαιοσύνη με καθυστέρηση ενός χρόνου. Να είστε όλοι εκεί!

Υ.Γ.: ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΔΩ. ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ