aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠαν.Συ.Φι Τακτακαλάς 1931: «Για το Σάββατο ακούγονται πολλά»

Παν.Συ.Φι Τακτακαλάς 1931: «Για το Σάββατο ακούγονται πολλά»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Τακτακαλάς 1931, με την οποία αναφέρεται στην αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Ολυμπιακός από μερίδα του Τύπου.

Αναλυτικά:

«Για ακόμα μια χρονιά άρχισε ο πόλεμος στην ομάδα μας, αφού και πάλι είναι τόσο κοντά να ανέβει εκεί ψηλά, εκεί που αξίζει, αφού μια μέρα πριν τον επαναληπτικό αγώνα με την Δόξα για τα προημιτελικά του κυπέλλου και 4 μέρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα με την ΕΝΑΔ, ανακοινώνει η ΚΟΠ ό,τι θέλει για πρώην ποδοσφαιριστές μας και παλαιά χρέη.

Κύριοι, φέτος θα ανέβουμε είτε το θέλετε είτε όχι, τώρα είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Για το Σάββατο ακούγονται πολλά, τα είδαμε και πέρσι στο Ζακάκι. Θα βγάλετε την Αγία Νάπα και στο τέλος να καταλήξει σαν και αυτούς; Καλούμε τον πιστό κόσμο μας να παραμείνει συγκεντρωμένος στον στόχο μας και να μην πιστεύει ότι γράφει ο κάθε άσχετος. Το Σάββατο δίνουμε τον αγώνα της χρονιάς! Πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές μας και τους σπρώχνουμε για ακόμη μια νίκη.

Τέλος, ο Παν.Συ.ΦΙ όπως είχαμε αναφέρει στην προηγούμενη ανακοίνωση μας διοργανώνουμε εκδρομή με λεωφορείο! Καλούμε τον κάθε Ολυμπιακό συνδεσμίτη και μη να στηρίξει αυτή την προσπάθεια!

Αύριο πρόκριση το Σάββατο διπλό! Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Τακτακαλάς 1931 est. 2004».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ