aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠαν.Συ.Φι Τακτακαλά: «Δεν μασάμε, δεν ξενερώνουμε»

Παν.Συ.Φι Τακτακαλά: «Δεν μασάμε, δεν ξενερώνουμε»

Με ανακοίνωση του ο Παν.Συ.Φι Ολυμπιακός αναφέρεται στο αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικός Άχνας.

Αναλυτικά: «Η αρρώστια μας, την Τετάρτη μας έχει ανάγκη. Μας θέλει εκεί στο πλάι της, στα τσιμέντα του Μακαρείου. Ο πιστός μαυροπράσινος κόσμος με τους παίκτες μας να γίνουμε ένα και να δείξουμε πως δεν μασάμε από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Αυτά δεν είναι παρά μια επιβεβαίωση του πόσο παλέψαμε όλοι μας στις αρχές του πρωταθλήματος για να βρισκόμαστε ζωντανοί στη μάχη με τη λήξη του 2017.

Την Τετάρτη όλοι μαζί σπρώχνουμε τον Τακτακαλά σε μια νίκη που όταν έρθει θα είναι η σημαντικότερη μέχρι την επόμενη. Μια γροθιά να δείξουμε πως δεν μασάμε, δεν ξενερώνουμε ποτέ, δίνοντας έτσι και το έναυσμα για τη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει την νέα χρονιά.

Υ.Γ. Στην Ομοσπονδία χάλασε το ημερολόγιο τους και βλέπουν τις Δευτέρες για Σαββατοκύριακα. Όλα στον βωμό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έχοντας γραμμένο τον απλό οπαδόκοσμο που θέλει να ακολουθά και να στηρίζει την καψούρα του από κοντά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ