aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠαλληκαρίσια νίκη για τον Ολυμπιακό

Παλληκαρίσια νίκη για τον Ολυμπιακό

Με ανάρτησή της στην επίσημή της ιστοσελίδα, η διοίκηση του Ολυμπιακού αναφέρεται στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ΠΑΕΕΚ.

Αναλυτικά:

«Παλληκαρίσια νίκη για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας με 1-2, στο στάδιο Κερύνεια Επιστροφή.

Η ομάδα μας ξεκίνησε ιδανικά το πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο πρώτο λεπτό με κοντινή προβολή του Torres μετά από κόρνερ. Η ομάδα μας συνέχισε μέχρι το 20 να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, κλείνοντας την αντίπαλη ομάδα στα καρέ της, χάνοντας ακόμη μια κλασσική ευκαιρία στο 20 όταν μετά από κεφαλιά του Torres ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε πολύ καλή επέμβαση και απέτρεψε το 2-0. Στο 30 μετά από λάθος στην άμυνα μας, η αντίπαλη ομάδα κέρδισε κόρνερ, από το οποίο προήλθε το 1-1 μέσα από την μεγάλη μας περιοχή με κοντινό πλασέ. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως κάποια ουσιαστική ευκαιρία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά, όπως ακριβώς το πρώτο, με τέρμα στα πρώτα στάδια του αγώνα. Συγκεκριμένα ο Ασσιώτης, ο οποίος είχε περάσει στο 35 στην θέση του Παχίπη, κέρδισε μια θεωρητικά χαμένη μπαλιά και από αριστερά και το ύψος της μεγάλης περιοχής κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος βρισκόταν σε εξοδο, κάνοντας το 1-2. Η αντίπαλη ομάδα πίεσε για την ισοφάριση, ήταν όμως η ομάδα μας η οποία έχασε τουλάχιστο 3 κλασσικές ευκαιρίες για το 1-3. Στο 55 τετ α τετ του Καπαρτή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα είχε ως νικητή τον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 75 ο Καπαρτής με καταπληκτικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά σημάδεψε την συμβολή των δοκών της αντίπαλης ομάδας. Στο 85 σε παράλληλη σέντρα του Καπαρτή, ο Torres δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Εντεκάδα: Hidi, Σωτηρίου, Παπαστεριανός, Σαμάρας, Χριστοφίδης, Πολυκάρπου, Miguelito, Castro (75 Αντωνίου), Παχίπης (35 Ασσιώτης), Καπαρτής (87 Πεχλιβάνης), Torres.

* Τέταρτη κίτρινη κάρτα για τον Σαμάρα ο οποίος χάνει τον επόμενο αγώνα με τον Εθνικό Άσσιας. Κίτρινη και για τον Ευγένιο Αντωνίου (δεύτερη).

* Έντονη παρουσία από 500 φίλους της ομάδας μας.

* Επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας στις 18 Φεβρουαρίου στις 3.00 μ.μ. στο Μακάριο Στάδιο με αντίπαλο τον Εθνικό Άσσιας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ