aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Πακέτο» στον Ερμή οι Αντωνίου και Σαμάρας

«Πακέτο» στον Ερμή οι Αντωνίου και Σαμάρας

Το δανεισμό των Ευγένιου Αντωνίου και Κωνσταντίνου Σαμάρα από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερμή Αραδίππου.

Για τον Αντωνίου, η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό ότι τέθηκε εκτός πλάνου από τον Πάμπο Χριστοδούλου και έψαχνε ομάδα, αλλά ο Χριστόφορος Τορναρίτης διέψευσε την είδηση μιλώντας σε άλλη ιστοσελίδα. Τελικά, όπως φαίνεται δεν είχε θέση στον Ολυμπιακό και καταλήγει στους ερυθρόμαυρους, όπως και ο Σαμάρας ήταν ο αρχηγός της ομάδας.

Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνουν τον δανεισμό από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας έως τέλος της περιόδου δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι δεδομένο ότι θα ενισχύσουν σοβαρά την ομάδα μας. Είναι οι Ευγένιος Αντωνίου (χαφ – 7.12.1990) και Κωνσταντίνος Σαμάρας (αριστερό μπακ – 18.5.1984). Ο δεύτερος είχε και παλαιότερη θητεία στον Ερμή. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, ως συνοδοιπόρους στον δρόμο της επιστροφής μας προς την Α’ Κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ