aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠαίρνουν κατευθυντήριες γραμμές

Παίρνουν κατευθυντήριες γραμμές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και στον Ολυμπιακό, περιμένουν τις τελικές αποφάσεις της Κυβέρνησης ώστε να θέσουν σε εφαρμογή το πλάνο τους. Επί της παρούσης, οι ποδοσφαιριστές γυμνάζονται στο σπίτι με βάση το πρόγραμμα που ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αναμένοντας και αυτοί με τη σειρά τους το τι θα γίνει.

Εάν θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις, δηλαδή, ή σε αντίθετη περίπτωση, οι ξένοι παίκτες θα αναζητήσουν τρόπο ώστε να επιστρέψουν στη χώρα τους και δίπλα στα πρόσωπα της οικογένειάς τους. Επίσης, όσοι δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο, θα ψάξουν για να βρουν την καλύτερη πρόταση.

Άπαντες, πάντως, ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι, πλην ασφαλώς του παροπλισμένου Μπιλάλ. Βλέπετε, ένα περίπου πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι, αναχωρώντας για τη χώρα του ώστε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ