aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Παίκτες που τιμούν τη φανέλα που φοράνε»

«Παίκτες που τιμούν τη φανέλα που φοράνε»

Εμφανώς ικανοποιημένοι από την απόδοση των Κωνσταντίνο Σαμάρα και Ευγένιο Αντωνίου ήταν οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι τους ευχαρίστησαν μέσω των Social Media για την προσφορά τους στην ομάδα τους.

Αναλυτικά: «Παίκτες που τιμούν την φανέλα που φοράνε. Παίκτες που όταν αγωνίζονται γυαλίζει το μάτι τους. Παίκτες που ξεχειλίζουν από πάθος και ακόμα και στις ήττες σ’ αναγκάζουν να τους χειροκροτήσεις και να προσπαθήσεις περισσότερο στην επόμενη μάχη.

Αυτό θέλουμε να βλέπουμε στον ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ και αυτό βλέπαμε τα τελευταία 4 χρόνια και από τους δύο σας. Κωνσταντίνο Σαμάρα και Ευγένιε Αντωνίου σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας και σας ευχόμαστε τα καλύτερα στην συνέχεια της ζωής σας.

Ελπίζουμε πως και μερικοί νεοαποκτηθέντες στο φετινό ρόστερ να μας αναγκάσουν με την προσφορά τους να γράψουμε τα ίδια μετά από κάποια χρόνια.

Όπως λέει και μια γνωστή ποδοσφαιρική έκφραση: Παίξε για το σήμα μπροστά στην φανέλα και μετά θα θυμηθούν το όνομα στο πίσω μέρος της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ