aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠάει Βουλγαρία ο Ολυμπιακός

Πάει Βουλγαρία ο Ολυμπιακός

Για τη Βουλγαρία αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι μαυροπράσινοι θα πετάξουν για την Σόφια και απο εκεί οδικώς για το Μπάνσκο.

Αυτούσια η ανακοίνωση

«Το μεταβατικό στάδιο επιστροφής στις προπονήσεις στη Λευκωσία και στο Μακάρειο ολοκληρώθηκε και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι έτοιμος ν’ αναχωρήσει για την Βουλγαρία και το Μπάνσκο όπου θα χτιστεί η ομάδα, της νέας σεζόν. Της αποστολής στην οποία θα ενσωματωθούν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα έως σήμερα, θα ηγηθεί ο πρόεδρος Κώστας Σεραφείμ και ο Α.Π.Τ. Χριστόφορος Τορναρίτης.

Η αποστολή αναχωρεί σε λίγη ώρα με προορισμό την Σόφια και απο εκεί οδικώς για το Μπάνσκο και θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 05/08.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Βουλγαρία θα πραγματοποιηθούν αρκετά και δυνατά φιλικά προετοιμασίας δίνοντας την δυνατότητα στο προπονητή μας Πάμπο Χριστοδούλου μέσα από σκληρή δουλειά να προετοιμάσει την ομάδα για την δύσκολη χρονιά.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται:

Τεχνικό Επιτελείο: Πάμπος Χριστοδούλου (Προπονητής), Κυριάκος Πολυκάρπου (Β. Προπονητής), Ανδρέας Μαυρής (Προπονητής Τερματοφυλάκων), Χρίστος Εμμανουήλ (Γυμναστής), Αντρέας Μιχαήλ (Αναλυτής),Χριστοφορος Αντωνίου (Γυμναστής).

Ιατρική Ομάδα:
Βασίλης Γαβριηλίδης, Σάββας Μαππουρίδης, Χριστόφορος Κουππάρης

Ποδοσφαιριστές:
P. Pajza, Κirev Μ, Nannisio Soares, Kiko, Sambinhia, Sidibe, Ψάλτης Π, Σαμάρας Κ., Ευγένιος Α.,Παχίππης Α., Οικονομίδης Γ., Κυριάκου Ε., Ζαχαρίου Π., Αντρέου Σ., Χατζηγαβριήλ Α., Rogerio S., Kah F., Enoh E., Azulao, Lozano Gilberto, Βενιζέλος Χ., Ανδρέου Λ., Ανδρέου Γ., Φωτίου

Συνοδοί Αποστολής:
Aχιλλέας Αχιλλέως
Μάριος Ιωάννου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ