aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠάει με φόρα για να κάνει το «μπαμ»

Πάει με φόρα για να κάνει το «μπαμ»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα το πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής σεζόν (μέχρι το επόμενο). Υπό την έννοια πως εάν καταβάλει την αντίσταση της ΑΕΛ στο Μακάρειο Στάδιο, τότε θα έχει κάνει αυτομάτως άλλο ένα σταθερότατο βήμα προς την εκπλήρωση του στόχου του, ο οποίος δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Α΄ Κατηγορία. Παραλλήλως, με συνδυασμό αποτελεσμάτων, θα ελπίζει στην εξασφάλιση της 6ης θέσης με το φινάλε της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος!

Στον Ολυμπιακό, ασφαλώς, έχουν επίγνωση των δυσκολιών που κρύβει ο αγώνας με την ΑΕΛ. Δεν πετούν, δηλαδή, στα σύννεφα. Μετρούν δυνάμεις με ομάδα που προέρχεται από πρόκριση στο Κύπελλο και δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από τη νίκη. Δεν πτοούνται όμως. Όπως λένε, έχουν προετοιμαστεί με κάθε επιμέλεια για τη σημερινή μάχη στο Μακάρειο Στάδιο, δηλώνοντας πανέτοιμοι να καταθέσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Οι μαυροπράσινοι προέρχονται από δύο νίκες απέναντι σε Ανόρθωση και Εθνικό, γεγονός που ανέβασε την ψυχολογία και τους όπλισε με αυτοπεποίθηση.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου προσδοκεί πως οι παίκτες του θα έχουν πάθος, θα κερδίσουν τις πλείστες μονομαχίες, ιδιαίτερα στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και με γρήγορες επιθέσεις θα κάνουν τη ζημιά στην αντίπαλο. Το έπραξαν με επιτυχία, εξάλλου, απέναντι σε άλλες δυνατές ομάδες, κερδίζοντας τον θαυμασμό.

Στη χθεσινή τελευταία προπόνηση, ο Κύπριος τεχνικός τα είπε και με τον Παναγιώτη Ζαχαρίου. Ο Κύπριος εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, βλέπετε, κάτι που δεν του επέτρεψε να αγωνισθεί στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο ποδοσφαιριστής αισθάνεται πολύ καλύτερα, ανέβασε ρυθμό, οπότε η απόφαση κατά πόσο θα μπει στη μάχη θα ληφθεί την τελευταία στιγμή. Δεδομένα εκτός επιλογών του Πάμπου Χριστοδούλου είναι οι Σαμπίνια και Ροζέριο Σίλβα (τιμωρημένοι). Τη θέση του πρώτου στο αρχικό σχήμα αναμένεται πως θα πάρει ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου. Επίσης, άλλες μία έως δύο αλλαγές θα προκύψουν στην ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ