aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠάμπος: «Μας στοίχησε το δεύτερο γκολ της Ομόνοιας, δεν κινδυνέψαμε…»

Πάμπος: «Μας στοίχησε το δεύτερο γκολ της Ομόνοιας, δεν κινδυνέψαμε…»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά όχι από το αποτέλεσμα ήταν ο Πάμπος Χριστοδούλου στη συνέντευξη Τύπου μετά από την ήττα από την Ομόνοια στο Μακάρειο στάδιο (0-2). Ο Κύπριος τεχνικός στάθηκε στην εμπειρία των πρασίνων, ενώ την ίδια ώρα αποθέωσε τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δει τη συνέχεια, να μαζέψει βαθμούς και να αποφύγει τις περιπέτειες όσο πιο σύντομα γίνεται.

Αναλυτικά: «Θα έλεγα ότι σήμερα κέρδισε η πιο έμπειρη ομάδα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από μία στατική φάση και ένα στα τετράγωνα μας. Μας στοίχησε γιατί το δεύτερο γκολ ήταν πολύ σημαντικό. Στην συνέχεια είχαμε κατοχή και ελέγξαμε το παιχνίδι αλλά αυτό δεν μετρά. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου, γυροφέρναμε κοντά στη περιοχή της Ομόνοιας αλλά αυτό δεν μετρά. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι δεν αφήσαμε περιθώρια να μας βάλουν άλλο γκολ, επειδή ήμασταν ψηλά και πιέζαμε. Ακόμη δεν καταφέραμε να παίξουμε με τους βασικούς μας. Και τα παιχνίδια του κυπέλλου και του πρωταθλήματος τα παιδιά έδειξαν πως έχουν πολλές δυνάμεις. Πρέπει η ομάδα να μείνει γρήγορα στην κατηγορία. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια και ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για τον τραυματισμό του Μπιλάλ: «Αύριο θα ξέρουμε, δεν ξέρω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Μπιλάλ. Θα υπάρχει ενημέρωση…».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τη ενίσχυση: «Αναλόγως του προϋπολογισμού κάναμε ότι μπορούσαμε. Θα έλεγα ότι ο φετινός Ολυμπιακός χτίστηκε με 16-17 καινούριους ποδοσφαιριστές. Κανένας δεν είναι μάγος για να βγουν όλοι όπως τους θέλεις. Κάποιοι χρειάζονται και χρόνο. Ξέρουμε τον Μουκτάρη, ήρθε να δουλέψει και του εύχομαι να πάει στην Εθνική. Και ο Βελλίδης και ο Κοφί είναι έμπειροι, δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι γι’ αυτούς. Έκλεισε και χθες ένας νεαρός, εύχομαι να είναι ένα παιδί που να έχει μέλλον στην ομάδα και να ήταν ότι θέλαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ