aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠάμπος: «Δίκαιη η νική, αλλά με όλο τον σεβασμό, ίσως να ήταν αλλιώς εάν...»

Πάμπος: «Δίκαιη η νική, αλλά με όλο τον σεβασμό, ίσως να ήταν αλλιώς εάν…»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πάμπος Χριστοδούλου μετά από την ήττα της ομάδας του από την Νέα Σαλαμίνα στο Μακάρειο με 0-3.

Αναλυτικά:

«Όταν βλέπεις 3-0 λες ότι είναι ένα καθαρό σκορ, ότι δίκαια πήρε την νίκη η Νέα Σαλαμίνα, αλλά αν δείτε το παιχνίδι νομίζω ότι, με όλο τον σεβασμό, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Βρήκαμε εμείς τις ευκαιρίες μόλις άρχισε το παιχνίδι. Η ομάδα που αν έβαζε πρώτη γκολ θα είχε το πάνω χέρι γιατί στην κόντρα θα δημιουργούνταν πολλά προβλήματα στον αντίπαλο.

Νομίζω ότι και στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά. Η Σαλαμίνα σε μια αντεπίθεση κατάφερε να πετύχει το γκολ και στη συνέχεια εμείς συνεχίσαμε, αλλά στην κόντρα δεχτήκαμε και το 2ο και το 3ο. Εύχομαι στην Νέα Σαλαμίνα καλή συνέχεια. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο Πουρσαϊτίδης κάνει πολύ καλή δουλειά.

Εγώ θέλω να πω ένα συγγνώμη στους οπαδούς μας γιατί τους πληγώσαμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός ήρθε στην πρώτη κατηγορία με στόχο να παραμείνει όσο πιο εύκολα γίνεται και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Καλές γιορτές. Ψηλά το κεφάλι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου και για αυτό ο κόσμος το χαίρεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ