aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠάμπος: «Δεν το κρύβω, αυτό ήρθε στο μυαλό μου όταν χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία»

Πάμπος: «Δεν το κρύβω, αυτό ήρθε στο μυαλό μου όταν χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα κόντρα στην Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πάμπος Χριστοδούλου. Ο Κύπριος τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, παραδέχθηκε ότι στα τελευταία λεπτά και αφού η ομάδα του έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει την ανατροπή, έδωσε εντολή στους παίκτες του να διαφυλάξουν το σκορ για να πάρουν κέρδος από τον αγώνα.

«Έγινε ένα καλό ματς και από δύο ομάδες. Ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο η κάθε ομάδα είχε τα λεπτά και την υπεροχή, έγιναν αρκετά λάθη από τις δύο ομάδες. Ήταν ισορροπημένο ημίχρονο και θα μπορούσε η κάθε ομάδα να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια μπήκε καλύτερα και σκόραρε γρήγορα. Μετά όμως η ομάδα μου ήταν καλύτερη, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Απ’ εκείνο το σημείο είχαν και οι δύο ομάδες τις ευκαιρίες να σκοράρουν και να πάρουν το παιχνίδι. Προς το τέλος εμείς είχαμε την μεγάλη ευκαιρία για να «σκοτώσουμε» το ματς και δεν το κρύβω πως όταν χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο μυαλό μου να κρατήσουμε το σκορ και προτίμησα να κλείσω περισσότερο την ομάδα και αν ερχόταν το γκολ καλώς, θα ήταν μια ένεση για εμάς», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός δεν πήρε ότι άξιζε μέχρι τώρα. Η Ομόνοια μεγάλη ομάδα, οργανωμένη με καλούς παίκτες και θα βρει τον δρόμο της να πάει ψηλά. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που ήρθαν και μας υποστήριξαν. Στα δύο παιχνίδια, την Τετάρτη στο κύπελλο και κυρίως την Κυριακή με την Ανόρθωση θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς».

Μετά από σχετική ερώτηση, ο Πάμπος Χριστοδούλου απάντησε: «Αυτό που με φόβιζε περισσότερο ήταν να μην χάναμε μετά την ευκαιρία που χάσαμε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια όταν λείπουν παίκτες να μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε. Χωρίς να παρεξηγηθώ, όλοι προσπαθούν στις προπονήσεις, όμως σε κάποια παιχνίδια που χρειαζόμασταν παιδιά με εμπειρία μας έλειπαν. Σήμερα μπήκαν στην ομάδα. Αυτό που αισιόδοξος και βλέπω είναι ότι η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, βλέπει στα μάτια όλες τις ομάδες και με τον ερχομό των παικτών που δεν είχα στη διάθεσή μου, θα έρθουν και τα αποτελέσματα κυρίως στην έδρα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ