aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣOμόνοια: Το… ραντεβού ολοκλήρωσης της μετεγγραφής Κίκο δεν έγινε

Oμόνοια: Το… ραντεβού ολοκλήρωσης της μετεγγραφής Κίκο δεν έγινε

Παράταση παίρνει το θέμα ολοκλήρωσης της μετεγγραφής του Κίκο στην Ομόνοια. Ο Πορτογάλος αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός εκτός απρόοπτου από τα μαυροπράσινα του Ολυμπιακού θα ντυθεί στα πράσινα της Ομόνοιας, αφού η Ομάδα Προγραμματισμού του «τριφυλλιού» έκρινε ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη επιλογή πίσω από τον Γιάν Λέτσγιακς.

Μάλιστα, σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει η Ομόνοια προσέγγισε τον Ολυμπιακό, θέλοντας να κάνει καθαρές δουλειές και να μην υπάρχει η οποιαδήποτε αμφισβήτηση για τη μετεγγραφή του Κίκο, καθώς θυμίζουμε πως υπήρχε μπέρδεμα σχετικό με το συμβόλαιό του.

Οι πράσινοι ήλθαν σε επαφή με τον Χριστόφορο Τορναρίτη και φαίνεται να καταλήγουν σε συμφωνία καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό για απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy οι δύο πλευρές (Ομόνοια – Ολυμπιακός) θα είχαν συνάντηση εντός της ημέρας για να κλείσει η συμφωνία, όμως το… ραντεβού ολοκλήρωσης της μετεγγραφής δεν έγινε.

Το κατά πόσο αυτό θα διαφοροποιήσει το σκηνικό σχετικά με την διαφαινόμενη μετακίνηση του Κίκο στο «Ηλίας Πούλλος» θα το δείξει ο χρόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ