aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟμόνοια: Ρίχνει «ματιές» στον Σαρφό

Ομόνοια: Ρίχνει «ματιές» στον Σαρφό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δίχτυα σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο, ξεχώρισαν με την παρουσία τους στην τρέχουσα σεζ και είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ψηλές απαιτήσεις της, είναι έτοιμη να ρίξει η Ομόνοια. Άλλωστε, δεν το έκρυψε ο Σίμος Ταραπουλούζης σε πρόσφατες δηλώσεις του στον Active ότι, τους απασχολούν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο. Μια περίπτωση που «καλοβλέπουν» οι πρωταθλητές, είναι ο Κίγκσλι Σαρφό του Ολυμπιακού. Το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Γκανέζου μέσου, που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως ακραίος μεσοεπιθετικός. Ο 26χρονος άσος, βάσει παρουσίας στην τρέχουσα σεζόν, θεωρείται ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των μαυροπρασίνων και ένας εκ των καλύτερων του πρωταθλήματος στη θέση που αγωνίζεται.

Το να αρέσει ένας ποδοσφαιριστής δεν σημαίνει κιόλας ότι θα γίνει και η μετεγγραφή. Εάν θα κινηθεί ή όχι η Ομόνοια για τον Σαρφό θα το δείξει ο χρόνος. Άλλωστε, ο Γκανέζος διατηρεί συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και για την επόμενη περίοδο. Κι αν οι πρωταθλητές θελήσουν να τον αποκτήσουν, θα πρέπει οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού να είναι λογικές. Αλλιώς το κεφάλαιο Σαρφό θα κλείσει πριν ανοίξει. Και ο Πάρης Ψάλτης είναι ποδοσφαιριστής που συζητείται για την Ομόνοια. Ο οποίος, επίσης, διατηρεί συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Λέτε να θελήσουν οι πράσινοι να πάρουν πακέτο Σαρφό και Ψάλτη; Να θυμίσουμε ότι, οι «τριφυλλοφόροι» πέρσι το καλοκαίρι πλήρωσαν τον Ολυμπιακό για να κάνουν «δικό» τους τον Κίκο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Τιάγκο φέρνει αριστερό εξτρέμ

Οι όποιες σκέψεις ή ενέργειες της Ομάδας Προγραμματισμού, που συνεχίζει και την επόμενη περίοδο, δηλαδή των Μπεργκ, Λάρκου και Ταραπουλούζη, είναι σε πρώιμο στάδιο. Εντοπίστηκαν υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι αλλά μέχρι να υλοποιηθεί μια μετεγγραφή γίνονται συζητήσεις, επαφές και απαιτείται χρόνος για κατάληξη και συμφωνία.

Εξάλλου σε αναζήτηση υπεύθυνου φυσικής κατάστασης βρίσκεται η Ομόνοια αφού αποχωρεί ο Λεωνίδας Παπαδάκης. «Η αποστολή  μου ολοκληρώθηκε εδώ. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια», έγραψε σε ανάρτησή του στα ΜΚΔ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ