aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟμόνοια: Προ των πυλών ο Ψάλτης

Ομόνοια: Προ των πυλών ο Ψάλτης

Πολύ κοντά στην πρώτη της μετεγγραφή βρίσκεται η Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών οι πράσινοι είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Πάρη Ψάλτη. Οι πρωταθλητές συμφώνησαν σε όλα με τον 24χρονο δεξιό μπακ και είναι στο τελικό στάδιο επαφών με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα σημαντικότερα ζητήματα της μετεγγραφής και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το deal. Η ιστοσελίδα μας από τις 25 Μαρτίου (δείτε εδώ) είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον δεξιοπόδαρο αμυντικό.

Ο Ψάλτης έκανε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καταγράφοντας 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πορεία της ομάδας στην πορεία προς τον τελικό.

Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, όμως δεν φόρεσε τη φανέλα των γαλαζοκιτρίνων σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος. Το 2016 μετακόμισε στον Ερμή, όπου έμεινε μέχρι το 2019. Από την Αραδίππου μετακόμισε στον Ολυμπιακό και πλέον στα 24 του χρόνια είναι έτοιμος για το βήμα στην καριέρα του. Ουσιαστικά ο Ψάλτης είναι ο αντκαταστάτης του Χάρη Μαυρία στο ρόστερ της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ