aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟμόνοια-Ολυμπιακός: Οι €100.000 + €200.000 για Ζαχαρίου και τα σενάρια

Ομόνοια-Ολυμπιακός: Οι €100.000 + €200.000 για Ζαχαρίου και τα σενάρια

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το… ξεκαθάρισμα με την πιθανότητα να μετεγγραφεί στην Ομόνοια ο Παναγιώτης Ζαχαρίου, αφορά στο οικονομικό μέρος της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα έχει να κάνει με το ύψος του ποσού που αξιώνει η διοίκηση της ομάδας του Τακτακαλά.

Οι πράσινοι επέδειξαν ενδιαφέρον και για τον Ζαχαρίου, έγινε ήδη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές (προσέγγιση από Νεόφυτο Λάρκου συγκεκριμένα). Και αυτό είναι κάτι που επιβεβαίωσε ο Χριστόφορος Τορναρίτης, αφού από την Ομόνοια τηρούν σιγήν ιχθύος και υποστηρίζουν πως αυτό αποφέρει οφέλη. Εάν προκύψει συμφωνία, ο Ζαχαρίου θα καταλήξει στην Ομόνοια ως δανεικός με την προοπτική απόκτησής του με ελευθέρα μετεγγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι. Το παράθυρο για τους δανεικούς κλείνει στις 30 Σεπτεμβρίου και όλα είναι πιθανά.

Όπως διέρρευσε, οι μαυροπράσινοι αξιώνουν 100.000 ευρώ για να παραχωρήσουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου τον ποδοσφαιριστή με υποσχετική και αν η Ομόνοια ενεργοποιήσει την επιλογή αγοράς του, θα χρειαστεί να καταβάλει άλλες 200.000 ευρώ. Η σούμα είναι δηλαδή στις 300.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, τρία είναι τα ενδεχόμενα: 1) Οι δύο ομάδες να συμφωνήσουν σε αυτά τα ποσά. 2) Να τα βρουν με λιγότερα στις διαπραγματεύσεις. 3) Η Ομόνοια θα κάνει πίσω και οι πράσινοι τουλάχιστον για τώρα, θα βγάλουν από το μυαλό τους τον 24χρονο διεθνή εξτρέμ ο οποίος πρόσφατα έγινε γνωστό πως θα επεκτείνει το συμβόλαιό του για άλλα τρία χρόνια, αλλά κάτι τέτοιο δεν επισημοποιήθηκε από τον Ολυμπιακό μέσω κάποιας ανακοίνωσης, ενώ οι διάρκεια των συμβολαίων των παικτών παραμένει άγνωστη.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως… σε σκληρά παζάρια δεν πρόκειται να μπει η Ομόνοια, ούτε θα ξοδέψει μεγάλο ποσό επειδή έχει την οικονομική δυνατότητα να κινηθεί με ευκολία στο παζάρι μετά από την εξασφάλιση της συμμετοχής της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (… και βλέπουμε για Τσάμπιονς Λιγκ).

Καταλήγοντας, να αναφέρουμε πως οι πληροφορίες περί… σφήνας από την ΑΕΚ Λάρνακας, δεν επιβεβαιώθηκαν από κανέναν στους κιτρινοπράσινους (ούτε πρόκειται να γίνει), με ανεπίσημες πηγές να κάνουν λόγο πως οι μαυροπράσινοι είναι αυτοί που πλησίασαν τους κιτρινοπράσινους για να πωληθεί ο Ζαχαρίου και όχι οι Λαρνακείς τους Τακτακαλίτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ