aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟμόνοια-Ολυμπιακός: Με €40.000 παίρνεις Κίκο

Ομόνοια-Ολυμπιακός: Με €40.000 παίρνεις Κίκο

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη το βράδυ της Παρασκευής σχετικά με το μέλλον του Κίκο. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού σημείωσε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Ομόνοια για παραχώρηση του Πορτογάλου αριστεροπόδαρου ακραίου αμυντικού και ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τους μαυροπράσινους γι’ άλλα δύο χρόνια.

Τις προηγούμενες μέρες μεταφέρθηκε από την πλευρά της Ομόνοιας το ενδιαφέρον για απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, οι πράσινοι έδειξαν πρόθεση να κάνουν… καθαρές δουλειές και να πάρουν τον Κίκο καταβάλλοντας ένα ποσό στον Ολυμπιακό. Είναι γνωστό ότι προκύπτει μπέρδεμα σχετικά με το συμβόλαιο του Πορτογάλου. Η ομάδα του Τακτακαλά τονίζει ότι ο παίκτης δεσμεύεται γι’ άλλα δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό, ενώ ο ατζέντης του (σ.σ. Μπερνάντο Βασκονσέλος) ότι είναι ελεύθερος.

Η ΑΕΛ για αυτόν ακριβώς τον λόγο έκανε πίσω αν και ενδιαφέρθηκε ζεστά για την απόκτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας είχε προγραμματιστεί ραντεβού ανάμεσα σε Ομόνοια και Ολυμπιακό για ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Κίκο, όμως δεν έγινε και γι’ αυτό ακολούθησε η τοποθέτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη.

Ο Ολυμπιακός αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 40.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή και μένει να διαφανεί αν η Ομόνοια θα επανέλθει για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ