aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟμόνοια/Ολυμπιακός: Καθοριστική συνάντηση για τον Κίκο

Ομόνοια/Ολυμπιακός: Καθοριστική συνάντηση για τον Κίκο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για να προσθέσει τον Κίκο στο έμψυχο δυναμικό ήταν και παραμένει δεδομένο. Εντός της εβδομάδας, οι πράσινοι θα επιδιώξουν συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Χριστόφορο Τορναρίτη ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Από την Ομόνοια είναι προσεχτικοί στο τι αφήνουν να βγει προς τα έξω. Δεν μπαίνουν στη διαδικασία να σχολιάσουν την πληροφορία που φέρει τους μαυπράσινους να αξιώνουν 40.000 ευρώ για να  παραχωρήσουν τον Πορτογάλο ακραίο αμυντικό. Μάλιστα, δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία που λέει πως προχθές είχε προγραμματιστεί ραντεβού για ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

«Μέχρι στιγμής με την Ομόνοια δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τον Κίκο, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τα επόμενα δυο χρόνια», ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Τορναρίτη. Πάντως, ο ατζέντης του παίκτη Μπερνάντο Βασκονσέλος λέει ότι είναι ελεύθερος, κάτι που προκαλεί ένα… μπέρδεμα.

Στην Ομόνοια θέλουν να κάνουν «καθαρές δουλειές» και να μην υπάρχει η οποιαδήποτε αμφισβήτηση για τη μετεγγραφή του Κίκο στην ομάδα τους. Γνωρίζουν τα δεδομένα, το ποσό που αξιώνει ο Ολυμπιακός δεν κρίνεται υπερβολικό και αισιοδοξούν ότι εάν δεν υπάρξει κάτι το απρόοπτο, θα ολοκληρωθεί η προσθήκη του Πορτογάλου στο έμψυχο δυναμικό. Ο Κίκο, υπενθυμίζουμε, στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 21 αγώνες πρωταθλήματος και πέτυχε 2 γκολ, ενώ την αμέσως προηγούμενη περίοδο είχε γεμάτη σεζόν με την Αρούκα (Πορτογαλία).

Από εκεί και πέρα, θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση της μετεγγραφής του Φώτη Παπουλή. Σχεδόν τα πάντα έχουν συμφωνηθεί με τον έμπειρο Ελλαδίτη επιθετικό, ο οποίος αναμένεται ότι θα δώσει πολύτιμες λύσεις στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ