aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟμόνοια – Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Πάμπου στο ΓΣΠ

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Πάμπου στο ΓΣΠ

Η προηγούμενη ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, του προπονητή του Ολυμπιακού, ήταν η Ομόνοια. Δούλεψε στους πράσινους της σεζόν 2017-18 και συγκεκριμένα από τους πρώτους μήνες, αφού στις 5 Δεκεμβρίου 2017 αποτέλεσε παρελθόν. Σήμερα, λοιπόν, ο Κύπριος τεχνικός επιστρέφει στο ΓΣΠ ως αντίπαλος της Ομόνοιας. Ως προπονητής του Ολυμπιακού, πλέον, θα θελήσει να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία.

Οι μαυροπράσινοι, που σε πέντε ματς αγνοούν τη νίκη (3 ισοπαλίες και 2 ήττες), θα θελήσουν να κάνουν την έκπληξη. Γνωρίζουν ποιος είναι ο αντίπαλός του και ποιες οι φετινές δυνατότητές του, όμως πάνε αποφασισμένοι να «χτυπήσουν» το παιχνίδι και να φύγουν από το ΓΣΠ με βαθμολογικό κέρδος. Ο Χριστοδούλου μετρά την επιστροφή των Αγιτέ και Αζουλάο αλλά και την απουσία του Ακόστα που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Επιλογές υπάρχουν και ο Κύπριος τεχνικός αναμένει απ’ αυτούς που θα πάρουν φανέλα βασικού, να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ