aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟμόνοια – Ολυμπιακός: Ένα ημίχρονο, τρεις τραυματίες!

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Ένα ημίχρονο, τρεις τραυματίες!

«Γεμάτο» ήταν το πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Η μεγάλη ευκαιρία του Σάλι στο 8’, στο τετ α τετ με τον Φαμπιάνο και το γκολ του Τσέποβιτς στο 23’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ήταν οι κυριότερες στιγμές του πρώτου σαρανταπενταλέπτου, το οποίο επισκιάστηκε από τρεις τραυματισμούς και ισάριθμες αναγκαστικές αλλαγές.

Η αρχή έγινε στο 33’ με τον Ερνέστ Ασάντε να σωριάζεται στο έδαφος και να αποχωρεί με φορείο σφαδάζοντας από τους πόνους. Το πόδι του βραχύσωμου επιθετικού «κόλλησε» στο γρασίδι και η ζημιά φαίνεται να είναι στο γόνατο. Στο 35’ πέρασε στη θέση του ο Παπουλής.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου αποχώρησε τραυματίας ο Γκουστάβο ντα Κόστα, με τον Γαρουφαλιά να τον αντικαθιστά, ενώ δευτερόλεπτο μετά αποχώρησε και ο Λοΐζος Λοΐζου. Ο νεαρός εξτρέμ γλίστρησε και ένιωσε πόνους στο πόδι. Παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να συνεχίσει δεν μπόρεσε και ο Χένινγκ Μπεργκ έριξε στον αγώνα τον Έρικ Μποτεάκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ