aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟμόνοια: Ο «τελειωμένος» Κίκο και οι λεπτοί χειρισμοί για Ακιντόλα

Ομόνοια: Ο «τελειωμένος» Κίκο και οι λεπτοί χειρισμοί για Ακιντόλα

Στο ψάξιμο για έμπειρο επιθετικό, ικανό να «ματώνει» τα αντίπαλα δίκτυα βρίσκονται στην Ομόνοια, με τις προτάσεις όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, να πέφτουν «βροχή» από διάφορους μάνατζερ, με τα άτομα της Ομάδας Προγραμματισμού να αξιολογούν πολύ προσεκτικά όλα τα βιογραφικά που καταφθάνουν στα χέρια τους. Ο Αθλητικός Διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου, ο Υπεύθυνος του Τμήματος Σκάουτινγκ Σίμος Ταραπουλούζης και ο προπονητής Χένινγκ Μπεργκ θέλουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Την ίδια ώρα, η προσπάθεια για συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Κίκο φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επέλθει συμφωνία με τους «μαυροπράσινους», αφού με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει κατάληξη. Έγινε προσπάθεια τις τελευταίες ώρες και φαίνεται πως γεφυρώθηκε η οικονομική διαφορά που υπήρχε, κάτι που ανοίγει τον δρόμο ένταξης του 27χρονου Πορτογάλου στο «πράσινο» ρόστερ. Εάν και εφόσον όλα πάνε καλά, τότε ο παίκτης θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί.

Παράλληλα με τις πιο πάνω περιπτώσεις, στο «τριφύλλι» έχουν ανοιχτό το κεφάλαιο Ακιντόλα. Είναι περίπτωση που χρήζει λεπτού χειρισμού και επιβάλλει υπομονή, για να βρεθεί φόρμουλα συμφωνίας με τη Μίντιλαντ στην οποία ανήκει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Εάν θα επέλθει συμφωνία για παραμονή του στην Ομόνοια, τότε θα ξεκαθαρίσει με πιο καθεστώς θα συνεχίσει στους πράσινους. Γιατί, αν δεν αποκτηθεί με ελευθέρα μετεγγραφή, ενδέχεται να είναι και πάλι με δανεισμό με την προοπτική αγοράς του με το τέλος της επόμενης σεζόν εάν το επιθυμεί η Ομόνοια, καταβάλλοντας συγκεκριμένο ποσό στη Μίντιλαντ και το οποίο θα συμφωνηθεί από τώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ