aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟμόνοια: Ο Ψάλτης εξαργυρώνει την εξαιρετική σεζόν του με σπουδαία μετεγγραφή!

Ομόνοια: Ο Ψάλτης εξαργυρώνει την εξαιρετική σεζόν του με σπουδαία μετεγγραφή!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η εξαιρετική σεζόν που έκανε ο Πάρης Ψάλτης του δίνει την ευκαιρία να κάνει το άλμα στην καριέρα του. Ο 24χρονος δεξιός μπακ είναι προ των πυλών του «Ηλίας Πούλλος», πάει στους πρωταθλητές! Η Ομόνοια και ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησαν στους όρους της συνεργασίας τους, την ώρα που είναι σε καλό δρόμο και οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό, θα πρέπει να γίνουν πολλά για να ανατρέψουν τα σημερινά δεδομένα και ο Ψάλτης να μη φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Ομόνοια και Ολυμπιακός συμφώνησαν στα σημαντικότερα ζητήματα της μετεγγραφής και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του διεθνούς μπακ στους πράσινους. Το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Ψάλτη αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy από τις 25 Μαρτίου.

Ο Ψάλτης κρίθηκε από την Ομάδα Προγραμματισμού ως εξαιρετική περίπτωση, για να αποτελέσει μαζί με τον Σέχου τις επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας. Θα πάει στο «Ηλίας Πούλλος» για να αντικαταστήσει τον Μαυρία που αποχώρησε. Είχε γεμάτη σεζόν και ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού, μετρώντας 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πορεία της ομάδας μέχρι και τον τελικό Κυπέλλου. Ποδοσφαιριστής σταθερός σε απόδοση, αγωνιστικά πειθαρχημένος, με δύναμη και αποφασιστικότητα στο παιχνίδι του. Παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία στην καριέρα του και η προδιαγραφόμενη μετεγγραφή του στην Ομόνοια αποτελεί δικαίωση της σκληρής δουλειάς του.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον ΑΠΟΕΛ, όμως δεν αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Το 2016 μετακόμισε στον Ερμή, στον οποίο αγωνίστηκε για μια τριετία (70 συμμετοχές στο πρωτάθλημα). Την τελευταία διετία φόρεσε τα μαυροπράσινα του Ολυμπιακού, μετρώντας συνολικά 52 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Η εξέλιξή του και οι εμφανίσεις του κυρίως την τελευταία σεζόν που ήταν γεμάτη, οδήγησαν την Ομόνοια στην προσπάθεια απόκτησής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ