aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟμόνοια… με το μυαλό στο κύπελλο o Ολυμπιακός

Ομόνοια… με το μυαλό στο κύπελλο o Ολυμπιακός

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η παρουσία του Ολυμπιακού στην εξάδα αποτελεί τεράστια επιτυχία, αν σκεφτούμε ότι είχε ταλαιπωρηθεί και από κρούσματα κορωνοϊού. Ωστόσο, επειδή έχει ποιότητα κατάφερε στο τέλος να πετύχει τον στόχο του στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό, απ’ εδώ και στο εξής θα διασκεδάσει την παρουσία του στο πρώτο γκρουπ χωρίς να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει. Θα επιδιώξει να είναι ανταγωνιστικός και να κυνηγήσει τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Την ίδια ώρα το μυαλό θα είναι στο κύπελλο, θεσμός που του δίνει τη δυνατότητα να διακριθεί. Την προσεχή Τετάρτη θα δώσει τον πρώτο αγώνα με τον Εθνικό για την προημιτελική φάση. Θα θελήσει να πάρει το αποτέλεσμα που θα τον χρίζει φαβορί για πρόκριση. Την Κυριακή, λοιπόν, θα υποδεχθεί την Ομόνοια με το μυαλό στο κύπελλο.

Ο Γιανέφσκι σκέφτεται διάφορα όσον αφορά στις επιλογές του στο αρχικό σχήμα, αφού θα θελήσει να κάνει διαχείριση του ρόστερ του. Δεν υπολογίζονται για το ματς της Κυριακής οι Σαμπίνια, Ζαχαρίου και Κα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ