Ολυμπιακός: Τον «πληγώνει» η κακή αμυντική λειτουργία

Χάθηκε η «χημεία» αμυντικά για τους μαυροπράσινους στα τελευταία παιχνίδια

olympiakos

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Αγνώριστος εμφανίζεται ο Ολυμπιακός την τελευταία περίοδο. Τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια ο απολογισμός για τους μαυροπράσινους, των οποίων η αμυντική λειτουργία δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των έντεκα πρώτων αγωνιστικών.

Συγκεκριμένα, δέκα μόλις γκολ παθητικό μέτρησε η ομάδα του Τακτακαλά στα έντεκα πρώτα παιχνίδια. Από το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καρμιώτισσα και έπειτα, η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας άλλαξε άρδην, αφού σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός δέχθηκε 15 γκολ.

Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, εκτός έδρας κόντρα στην Πάφος FC, η εμφάνιση ήταν πολύ κακή. Η γηπεδούχος ομάδα έμοιαζε να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο, με την άμυνα των μαυροπράσινων να μην μπορεί να αντιδράσει.

Οι λίγες μέρες που μεσολαβούν μεταξύ των παιχνιδιών λειτουργούν εναντίον του Λεωνίδα Βόκολου, αφού δεν έχει όσο χρόνο θα ήθελε για να δουλέψει. Στον Ολυμπιακό όμως είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Δευτέρας με την Ανόρθωση στο Μακάρειο Στάδιο, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο όλοι στην ομάδα θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Το έργο τους απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος δεν θα είναι εύκολο, υπάρχει όμως η θέληση ο συγκεκριμένος αγώνας να αποτελέσει το έναυσμα της επιστροφής στη μάχη για την πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ