Ολυμπιακός: Τέσσερις απόντες, τρεις επιστροφές και ένα «νέος»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να συνέλθει από το χτύπημα του κορωνοϊού, τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες. Εξ ου και βρίσκεται πέντε ματς δίχως νίκη, ενώ προέρχεται από το βαρύ 0-5 από την Πάφος FC. Συνεπώς ο Λεωνίδας Βόκολος είχε να κάνει πολλά μετά το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης, για να παρουσιάσει αξιόμαχο σύνολο στο αποψινό με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο και θα αρχίσει στις 18:00.

Κύριο μέλημά του η μεσοαμυντική λειτουργία, για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί οι μαυροπράσινοι και να ελπίζουν σε βαθμολογικό όφελος. Δυστυχώς για τον Ελλαδίτη θα στερηθεί ξανά τον «ογκόλιθο» της άμυνας του Ολυμπιακού, Μαμαντού Σαμπίνια, ο οποίος υποφέρει από τραυματισμό στους προσαγωγούς και θα παραμείνει πολύ καιρό εκτός δράσης.

Επίσης, εκτός αποστολής βρίσκονται οι Κίνγκσλι Σαρφό, Κριστιάν Μανρίκε και Στέφανος Χαραλάμπους. Σε σχέση με το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης», είναι διαθέσιμοι ξανά οι Νεμάνια Μίλετιτς, Παναγιώτης Ζαχαρίου και Κωνσταντίνος Σωτηρίου, ενώ πιο έτοιμοι θα είναι οι Γκουστάβο ντα Κόστα και Ηρακλής Γαρουφαλιάς. Αμφότεροι, μετά από καραντίνα δύο εβδομάδων, επέστρεψαν και έπαιξαν για πρώτη φορά απέναντι στην Πάφος FC. Τέλος, στην αποστολή συμμετέχει για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ