Ολυμπιακός: Οικονομικό, διοικητικό, προπονητής

Η επόμενη μέρα του προδιαγραφόμενου υποβιβασμού στη Β’ Κατηγορία βρίσκει τον Ολυμπιακό να ετοιμάζει τα επόμενα βήματά του…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το στοίχημα της παραμονής του Ολυμπιακού στην Α’ Κατηγορία έχει χαθεί και μένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση. Υπάρχει όμως και η επόμενη μέρα. Σε πρώτο πλάνο είναι το οικονομικό και η διοίκηση του συλλόγου της Λευκωσίας αναζητεί ένα μικρό ποσό για να κλείσει η σεζόν δίχως έλλειμμα.

Το θετικό είναι ότι μειώθηκαν σημαντικά οι παλιές οφειλές, με ποσό που πλέον θεωρείται διαχειρίσιμο. Γεγονός από το οποίο πηγάζει αισιοδοξία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Β’ Κατηγορία. Επίσης, δίνει την προοπτική ότι μπορεί επιτέλους ο σύλλογος να βγει από τα πέτρινα χρόνια, στα οποία περιέπεσε μετά τον υποβιβασμό του 2013.

Σημαντική για τον Ολυμπιακό θα είναι επίσης η εκλογική Γενική Συνέλευση, μέσω της οποίας θα φανεί πώς θα πορευτεί διοικητικά (με πιθανή τη συνέχιση του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου, εκτός αν προκύψει ενδιαφέρον από άλλο συνδυασμό). Θα οριστεί πιθανότατα τον ερχόμενο Μάιο. Όταν ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο, θα ανοίξει το κεφάλαιο «μετεγγραφικός σχεδιασμός», με πρώτο ζήτημα τον προπονητή με τον οποίο θα πορευτούν οι μαυροπράσινοι.

Για την ώρα δεν έχει παρθεί απόφαση, ωστόσο ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς μάλλον χάνει ένα στοίχημα που έμοιαζε -ούτως ή άλλως- χαμένο από την ημέρα που ανέλαβε. Όπως και να έχει όμως, ακολουθούν άλλα πέντε ματς πρωταθλήματος και μία εκλογική συνέλευση, επομένως το θέμα του προπονητή είναι νωρίς για να απασχολήσει.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ