Ολυμπιακός: Οι δύο αιτίες που έφεραν την ήττα

Το θετικό για τους Τακταλίτες είναι πως αντέδρασαν, δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η λανθασμένη τακτική προσέγγιση του πρώτου ημιχρόνου και πολύ περισσότερο ο σχηματισμός με τριάδα στην άμυνα, σε συνδυασμό με την αδυναμία μετουσίωσης των ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο σε γκολ, οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην εκτός έδρας ήττα απέναντι στην Ανόρθωση.

Ασφαλώς, μία ήττα από ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και μάλιστα μέσα στο δικό της στάδιο, δεν είναι καταστροφική για τους μαυροπράσινους. Αλλά, με βάση την εικόνα που παρουσίασαν στο δεύτερο 45λεπτο, λένε πως άξιζαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Το είπε, εξάλλου, ο Γιάννης Πετράκη μετά το τέλος του αγώνα.

Το θετικό για τους Τακταλίτες είναι πως αντέδρασαν, δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας. Το μεγάλο στοίχημα για τον Ελλαδίτη προπονητή είναι η βελτίωση στη συνοχή του συνόλου και ασφαλώς, η καλύτερη αμυντική λειτουργία.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ