Ολυμπιακός: «Έχετε τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας»

Τον απεριόριστο σεβασμό σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτές τις δύσκολες μέρες στη μάχη που δίνει η ανθρωπότητα για καταπολέμηση του φονικού κορωνοϊού δηλώνει ο Ολυμπιακός. Με ανακοίνωσή τους οι μαυροπράσινοι αφήνουν νότα αισιοδοξίας για το μέλλον και καλούν όλους να ακολουθούν τους κανόνες υγιεινής με αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Αγαπητοί φίλοι σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας αυτό το διάστημα, θα θέλαμε σαν Ολυμπιακός Λευκωσίας να αφήσουμε εδώ μια νότα αισιοδοξίας, ενότητας και υπευθυνότητας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα θα τελειώσουν καλά και πως θα συνεχίσουμε τις ζωές μας, έχοντας γίνει σοφότεροι και πιο υπεύθυνοι μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία.

Για να τα καταφέρουμε ωστόσο είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε τα πράγματα δύσκολα. Ο καθένας μας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί αποτελούμε τη λύση. Ας ακούσουμε την καθοδήγηση των επιστημόνων υγείας και ας ακολουθήσουμε όσα πρέπει. Προστατεύοντας τον εαυτό μας προστατεύουμε τους άλλους και αν προστατεύσουμε τους γύρω μας προστατεύουμε και εμάς τους ίδιους.

Τηρούμε τα μέτρα, ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και με αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης σεβόμαστε όλα όσα πρέπει.

Τέλος για όλους εσάς που βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή και αγωνίζεστε για όλους μας είτε από κάποιο πόστο υγείας είτε από αλλού, ένα τεράστιο Ευχαριστώ! Έχετε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη και το σεβασμό μας!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ