aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ζώνουν μαύρα φίδια

Ολυμπιακός: Ζώνουν μαύρα φίδια

Η 13η του περασμένου Δεκεμβρίου μοιάζει μακρινή ανάμνηση για τον Ολυμπιακό. Εκείνο το βράδυ είχε συντρίψει 6-2 τη Δόξα στο ντέρμπι της ουράς και είχε πετύχει δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο μετά το θριαμβευτικό 2-0 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Από το επόμενο παιχνίδι, όμως, οι μαυροπράσινοι του Πάμπου Χριστοδούλου αγνοούν τη νίκη σε οκτώ παιχνίδια, έξι πρωταθλήματος και δύο κυπέλλου.

Αποτελέσματα που τους φέρνουν σε απόσταση τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και δικαιολογημένα φέρνουν τα μαύρα φίδια να ζώνουν τη διοίκηση των μαυροπρασίνων. Το άσχημο γι’ αυτούς είναι ότι αύριο θα υποδεχτούν στο Μακάρειο την πρωτοπόρο Ανόρθωση και με τον ρόλο του ξεκάθαρου αουτσάιντερ, οι πιθανότητες για όφελος δεν είναι πολλές. Θα χρειαστεί να κάνουν υπέρβαση για να αποκομίσουν βαθμό ή βαθμούς, για να είναι κάπως πιο άνετοι στη συνέχεια, μα και για να αλλάξει η ψυχολογία στις τάξεις τους.

Άλλωστε, ακολουθεί ματς σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας στο Δασάκι με τον Εθνικό, που βρίσκεται στην ανεπιθύμητη 11η (προτελευταία) θέση. Παιχνίδι που αν χαθεί θα μεγαλώσει επικίνδυνα τον προβληματισμό στις τάξεις των ιθυνόντων του συλλόγου της Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ