aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Υπέκυψε και μπήκε στοπ στο σερί

Ολυμπιακός: Υπέκυψε και μπήκε στοπ στο σερί

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να φύγει για τέταρτη σερί φορά δίχως ήττα και έφυγε με το 0-2 απέναντι στον Απόλλωνα. Έτσι, έμεινε στην πέμπτη θέση με 11 βαθμούς.

Οι παίκτες του Πετράκη άντεξαν την πίεση του πρώτου 30λεπτου, διάστημα στο οποίο οι κυανόλευκοι δημιούργησαν τέσσερις καλές φάσεις, και στη συνέχεια άρχισαν να γίνονται επικίνδυνοι. Στο 33’ είχαν τον πρώτο καλό συνδυασμό τους με τους Κυριάκου και Γουίλσον, με τον πρώτο να αστοχεί με εκτός περιοχής σουτ. Ο δεύτερος έχασε στη συνέχεια την κορυφαία ευκαιρία της ομάδας του, αφού δεν νίκησε τον Γιοβάνοβιτς στο τετ α τετ του 41ου λεπτού, ενώ στο 43’ πρόλαβε τον Σέρβο πιάνοντας την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πιέστηκε πολύ από την ομάδα της Λεμεσού και υπέκυψε. Μετά την πίεση που δέχτηκε στο πρώτο πεντάλεπτο, ανέβηκε και απείλησε με σουτ των Γουίλσον (51’) και Κυριάκου (53’), αλλά ένα λεπτό μετά δέχτηκε το γκολ από τον Νταμπό και η προσπάθειά του στη συνέχεια έγινε δύσκολη. Απείλησε για ισοφάριση με τον Μάντζη στο 56’, αλλά έως εκεί. Όταν δέχτηκε και το δεύτερο τέρμα στο 85’ δεν μπορούσε πια να επιστρέψει στη διεκδίκηση βαθμολογικού οφέλους.

Πλέον, οι μαυροπράσινοι θα στρέψουν την προσοχή του στο ματς με τη ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή για την 9η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ