aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ξέρουν πολύ καλά τον τρόπο

Ολυμπιακός: Ξέρουν πολύ καλά τον τρόπο

Στον Ολυμπιακό ξέρουν πολύ καλά από την περσινή σεζόν τον τρόπο για να κάνουν τη διαφορά. Το πώς, δηλαδή, θα ξεδιπλωθούν τάχιστα στην επίθεση, «χτυπώντας» τον αντίπαλο σε κατάσταση ανισορροπίας και, κυρίως, το πώς θα διαχειριστούν την εξέλιξη ενός αγώνα.

Οι μαυροπράσινοι, λοιπόν, δεν άφησαν περιθώρια για να αμφισβητηθεί η δυναμική τους, μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Άρη. Μέσα στο ίδιο γήπεδο, την αμέσως επόμενη αγωνιστική, υπερκέρασαν το εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ, αντλώντας μεγάλη ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας και, δη, του τρίτου διαδοχικού αγώνα στο ΓΣΠ, αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕΛ.

Στον Ολυμπιακό πανηγύρισαν με την ψυχή τους το πρώτο τρίποντο στην τρέχουσα σεζόν, έδωσαν χαρά στον κόσμο που έβγαλε φωνή στο στάδιο της πρωτεύουσας και από σήμερα χαμηλώνουν ακόμα περισσότερους τους τόνους, με τον Γιώργο Πετράκη να περνά το ακόλουθο μήνυμα στους παίκτες του: «Πετύχαμε μία νίκη που δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Θέλουμε να κρατηθούμε στην περσινή τροχιά».

Ο Ελλαδίτης προπονητής βασίστηκε και στο προχθεσινό παιχνίδι στους πλείστους περσινούς παίκτες. Για να ακριβολογούμε οι 9 από 11 έπαιζαν και στη λήξασα σεζόν, με μοναδικά νέα πρόσωπα να είναι οι Μολ (τερματοφύλακας) και Μποβέδα (αμυντικός). Κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο, αποτελώντας εξαιρετική «μαγιά» για τον Γιώργο Πετράκη ώστε να συνεχίσει το έργο που είχε αρχίσει από πέρσι ο πατέρας του, Γιάννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ