aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2021-22

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2021-22

Την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Οι μαυροπράσινοι επιστρέφουν στο Στάδιο ΓΣΠ μετά από οκτώ χρόνια, και χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου του, ώστε να ανέβει ένα ακόμα… σκαλί, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22!

Με την ομάδα μας να προέρχεται από την εξαιρετική περσινή της πορεία, με αποκορύφωμα την συμμετοχή της στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος αλλά και στο τελικό του Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola, βάζουμε πλώρη για ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα.

Η ομάδα μας απο την νέα αγωνιστική περίοδο επιστρέφει στο Στάδιο Γ.Σ.Π μετά από 8 χρόνια απουσίας και σας θέλει δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια για να ανεβούμε ακόμα ένα σκαλί!

Ολυμπιακοί,

Η εξέλιξη του Ολυμπιακού είναι και δικό σας έργο, είναι και δικό σας αποτέλεσμα! Χωρίς κόσμο δεν υπάρχουν σωματεία και οι Τακτακαλίτες έχουν αποδείξει την άσβεστη αγάπη τους για τον Ολυμπιακό μας!

Έτσι λοιπόν τα εισιτήρια σας είναι εδώ! Ευχή και θέλησή μας είναι να στηρίξετε και την ερχόμενη χρονιά τον Ολυμπιακό μας όπως κάνει ο κόσμος μας από τη γέννηση αυτής της ομάδας! Γιατί πολλές ομάδες αναφέρουν συχνά τον κόσμο τους, μα λίγες είναι πραγματικά ο κόσμος τους! Και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας είναι ο περήφανος κόσμος του που δεν λύγισε ποτέ μέχρι σήμερα!

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί ως εξής:

Κανονικό – €300

Μαθητικό (ηλικίες 14-18) – €150

Παλαίμαχοι / Συνταξιούχοι / Άνεργοι – €150 (Χρειάζεται προσκόμιση δικαιολογητικού)

Φοιτητικό – €150 (Αφορά φοιτητές μέχρι 23 ετών. Χρειάζεται η προσκόμιση φοιτητικής κάρτας ή βεβαίωσης φοίτησης σε προπτυχιακό επίπεδο.)

Παιδικό (ηλικίες μέχρι 14 ετών) – €30

Μεμονωμένες θέσεις σε συγκεκριμένα θεωρεία – €400 – €500

*Όσοι ήταν κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021 καθώς και όσοι αγόρασαν εισιτήριο στην Ανατολική κερκίδα στον Τελικό Κυπέλλου 2020-2021 δικαιούνται έκπτωση €50.

**Για οικογένειες υπάρχει η δυνατότητα αγοράς οικογενειακού πακέτου. Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με το Γραφειο του Σωματείου.

***Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στην κανονική φάση του πρωταθλήματος καθώς και στους αγώνες play-offs.

Τρόποι παραγγελίας:

1. Online από την ιστοσελίδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/fceprtyx
2. Τηλεφωνικώς στο 22344080 (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 17:00 μέχρι τις 20:00)

Για όσους το επιθυμούν, τους δίνετε η δυνατότητα για πληρωμή των εισιτηρίων διαρκείας σε 2 δόσεις. Μία δόση κατά την παραγγελία του διαρκείας και μία μέχρι την 01/08/2021. Τα εισιτήρια θα παραδίδονται με την πλήρη εξόφλησή τους.

Σημειώνουμε επίσης πως για τις θέσεις στα θεωρεία υπάρχουν διαθέσιμα ειδικά πακέτα για επιχειρήσεις/ εταιρείες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στον Πρόεδρο του σωματείου κ. Αλέξη Μαυρομμάτη στο τηλέφωνο 99625604.

Πάμε Μαζί. Πάρε τη θέση σου!
ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ