aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ξεκαθαρίζει των Βινίσιους-Κίκο, υγιής οικονομικά η ομάδα

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει των Βινίσιους-Κίκο, υγιής οικονομικά η ομάδα

Το μήνυμα πως ο Ολυμπιακός είναι υγιής οικονομικά καθώς έχει ξεχρεώσει με τις παλαιότερες υποχρεώσεις, έστειλε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Σεραφείμ. Αφού ανέφερε πως αναμένουν στη διοίκηση την απάντηση του Βινίσιους για να συνεχίσει, ξεκαθάρισε πως ο Χριστόφορος Τορναρίτης τα είπε με την Ομόνοια όσον αφορά στον Κίκο και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Μιλώντας στον ΣπορFM, επισήμανε πως υπάρχει καθημερινή επικοινωνία με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη για την καλύτερη δυνατή στελέχωση του ρόστερ. «Η διοίκηση ασχολήθηκε αρχικά με τους ποδοσφαιριστές που έληξε το συμβόλαιό τους και απομένουν δύο περιπτώσεις για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στις 29 Ιουνίου θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σημειώνοντας πως προηγουμένως θα υποβληθούν οι παίκτες σε εργομετρικές εξετάσεις. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει μέσα Ιουλίου στην Κακοπετριά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ