aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Τρία ματς φωτιά τον Οκτώβριο

Ολυμπιακός: Τρία ματς φωτιά τον Οκτώβριο

Ο Οκτώβριος ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό και, ασφαλώς, θέλουν να συνεχιστεί με αυτόν τον τρόπο. Οι μαυροπράσινοι είχαν κερδίσει την Ομόνοια με 1-0 και έφτασαν στους 7 βαθμούς, με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής. Εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή του πρωταθλήματος, δίνοντας δύο παιχνίδια μέσα σε 48 ώρες, κερδίζοντας ισάριθμες φορές. Οι Τακτακαλίτες είχαν διασύρει με 7-1 τον Ονήσιλο Σωτήρας και κέρδισαν με 3-2 την ΠΑΕΕΚ.

Με βάση τις εμφανίσεις, η ομάδα του Γιώργου Πετράκη δείχνει πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, μειώνοντας παραλλήλως τα κενά χρονικά σημεία στο παιχνίδι της. Ασφαλώς οι μαυροπράσινοι περιμένουν περισσότερα από αρκετούς παίκτες, όπως είναι για παράδειγμα οι επιθετικοί Βασίλης Μάντζης και Πίτερ Γουίλσον. Επίσης οι Αλόις Κονφέ και Γκουστάβο ντα Κόστα μπορούν να αποδώσουν πολύ καλύτερα. Ο χρόνος, πάντως, φαίνεται ότι δουλεύει υπέρ της ομάδας της Λευκωσίας. Εξάλλου, εάν εξαιρέσουμε τον αγώνα της πρεμιέρας και αυτόν με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός φανέρωσε πολλές από τις αγωνιστικές δυνατότητές του.

Τον μήνα που διανύουμε, θα δώσει άλλα τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αρχικά αντιμετωπίζει το Σάββατο την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» και ακολούθως θα φιλοξενήσει τη Δόξα (22/10) και τον Απόλλωνα (31/10). Πρόκειται για 90λεπτα που μπορούν να σπρώξουν τον Ολυμπιακό πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία, φτάνει να παρουσιαστεί στο ύψος των απαιτήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ