aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: «Τρέχουν» για να προλάβουν

Ολυμπιακός: «Τρέχουν» για να προλάβουν

Μάχη με τον χρόνο δίνουν στον Ολυμπιακό, ώστε να προχωρήσουν τάχιστα σε άλλες δύο προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό. Μετά την απόκτηση του Μιχάλη Μανιά, οι μαυροπράσινοι ανακοίνωσαν χθες τη σύναψη συμφωνίας έως το τέλος της σεζόν με τον Ανδρέα Μακρή (φωτό), ο οποίος κατά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, μετρώντας 32 συμμετοχές και 4 γκολ. Για τον 26χρονο διεθνή εξτρέμ, ο Ολυμπιακός αποτελεί τον έβδομο σταθμό στην καριέρα του. Εκτός της ΑΕΚ, αγωνίσθηκε σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Γουόλσολ, Ανόρθωση και Α.Ε. Πάφος.

Μετά την αποχώρηση του Κίνγκσλεϊ Σαρφό, οι μαυροπράσινοι προσπαθούν να αναπληρώσουν το κενό που αφήνει, με τον Τιάγκο της ΑΕΚ να παραμένει στα υπόψη, χωρίς ωστόσο να είναι εύκολη επιλογή. Η άλλη μετεγγραφή θα αφορά επίσης παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει επιθετικά, φτάνει στον Ολυμπιακό να προλάβουν τα χρονοδιαγράμματα. Στα θετικά είναι πως ο Γουακάσο θα είναι ξανά διαθέσιμος, μετά την πολύμηνη αποχή λόγω σοβαρού τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ