aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Τρέχει να προλάβει ο Μάρκοβιτς

Ολυμπιακός: Τρέχει να προλάβει ο Μάρκοβιτς

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα αναζητήσει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της Δευτέρας με την Καρμιώτισσα εκτός έδρας. Ο Πετράκης αξιοποίησε τη διακοπή και δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του σε τομείς που έχρηζαν βελτίωσης και αναμένει να διαπιστώσει την αλλαγή στο επόμενο παιχνίδι.

Σ’ αυτή την προσπάθεια οι μαυροπράσινοι ενδέχεται να έχουν βοήθεια και από τον Σάσα Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος μέσος τρέχει να προλάβει για να βρίσκεται στην αποστολή. Θα είναι μια σημαντική επιλογή για τον Ελλαδίτη τεχνικό, όπως και αυτές των Σλόγκαρ και Κορόμα που αποκτήθηκαν από τον Άρη. Όσον αφορά στον Κα, ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπεία, ενώ δεδομένα εκτός μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου θα είναι και ο Χαραλάμπους.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του προπονητή φυσικής κατάστασης Κώστα Ρωσταντή. Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς εργαζόταν στην ομάδα της Λευκωσίας και τις περιόδους 2007-08 και 2020-21.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ