aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Τώρα που έμαθε τον δρόμο

Ολυμπιακός: Τώρα που έμαθε τον δρόμο

Χρειάστηκε να περάσουν οκτώ αγωνιστικές για να βρει ο Ολυμπιακός τον δρόμο που οδηγεί στην επιτυχία. Το έκανε απέναντι στον Εθνικό Άχνας την προηγούμενη αγωνιστική, μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο, με τεσσάρα! Τώρα, λοιπόν, που έμαθε τον δρόμο, η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, που θα βρεθεί ως αντίπαλος της ΑΕΛ με την οποία έζησε μοναδικές στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012, θα θελήσει να δώσει και συνέχεια.

Σαφώς και η αποστολή αυτή τη φορά είναι πιο δύσκολη, απέναντι στη φιλόδοξη ΑΕΛ μέσα στο Τσίρειο. Ωστόσο, στις τάξεις των μαυροπράσινων επικρατεί πίστη και αποφασιστικότητα, απόρροια της επιτυχίας που προηγήθηκε. Θα πάνε στο Τσίρειο έχοντας ως πρώτιστο μέλημα να διατηρήσουν το μηδέν παθητικό και με την ταχύτητα στην επίθεση θα θελήσουν να παραβιάσουν την αντίπαλη άμυνα με αντεπιθέσεις.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Αζουλάο, Ακόστα και Σιντιμπέ. Παρόλα αυτά υπάρχουν οι επιλογές για να παρουσιάσει ένα ικανό σύνολο που να διεκδικήσει το καλύτερο. Εκτός απροόπτου θα στηριχθεί σε αυτούς που οδήγησαν την ομάδα στην πρώτη της νίκη, με μοναδική και υποχρεωτική αλλαγή στη μεσαία γραμμή τον Οικονομίδη, να παίρνει τη θέση του τραυματία Ακόστα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ