aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Τον... έσωσαν οι πλάγιοι φορ

Ολυμπιακός: Τον… έσωσαν οι πλάγιοι φορ

Στον Ολυμπιακό κάνουν ήδη τον απολογισμό της φετινής σεζόν, προετοιμάζοντας το έδαφος ώστε να κινηθούν στοχευμένα σε θέσεις που το σύνολο έχει μεγάλη ανάγκη. Με βάση την εικόνα των μαυροπρασίνων, λοιπόν, «φωνάζει» ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στο επιθετικό σκέλος.

Ο Γουίλσον πέτυχε από την αρχή του πρωταθλήματος μόλις 2 γκολ, την ίδια ώρα που ο Μιχάλης Μανιάς, που ήλθε τον Ιανουάριο, είπε «αντίο» χωρίς να σκοράρει ούτε μία φορά. Και όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε εάν οι πλάγιοι φορ Σάλι (5), Πεχλιβάνης (4) και Κα (3) δεν τραβούσαν κατά διαστήματα το κουπί, ο Ολυμπιακός ενδεχομένως να βρισκόταν ακόμα στη μάχη για την αποφυγή της διαβάθμισης.

Τα 28 συνολικά τέρματα στο ενεργητικό, κατατάσσουν την ομάδα της Λευκωσίας στην τέταρτη θέση από το τέλος. Εκεί, δηλαδή, που βρίσκεται στη βαθμολογία. Εάν στα δύο μόλις τελευταία ματς δεν πετύχαινε τα τέσσερα γκολ, τότε εννοείται ότι θα βρισκόταν πολύ πιο κάτω στη σχετική κατάταξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ