aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Το βουνό στο Στάδιο «Αλφαμέγα» και η διπλή ενίσχυση

Ολυμπιακός: Το βουνό στο Στάδιο «Αλφαμέγα» και η διπλή ενίσχυση

Παρά τις μαζεμένες απουσίες ποδοσφαιριστών και τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αποστολής στο Στάδιο «Αλφαμέγα», σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί. Στον Ολυμπιακό, παρουσιάζονται πεισμωμένοι ώστε να κοιτάξουν στα μάτια τον Απόλλωνα μέσα στο «σπίτι» του και να φύγουν από τη Λεμεσό με το βαθμολογικό όφελος, αντλώντας ώθηση στην προσπάθεια που καταβάλλουν για παραμονή στην Α΄Κατηγορία.

Ο Ψύχας, δανεικός από τον Απόλλωνα, δεν θα αγωνιστεί, όπως κι οι Μουχτάρης, Ευτυχίδης, Ντουρμισάι (τραυματίες). Ο Χαραλάμπους είναι κλινήρης, την ίδια ώρα που οι ανέτοιμοι Νάνι, Ιωάννου αναγκαστικά θα βρεθούν στη αποστολή λόγω περιορισμένων επιλογών, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Γι΄αυτό, άλλωστε, κατόπιν δεύτερων σκέψεων, αποφασίστηκε ο «κιτρινισμένος» Κορομά να παίξει στο σημερινό ματς και να απουσιάσει από το επόμενο.

Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, οι μαυροπράσινοι συμφώνησαν με ξένο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Με την κάθοδό του στην Κύπρο, μάλλον εντός της ημέρας, θα πέσουν οι υπογραφές. Άλλοι δύο άνεργοι παίκτες θα προστεθούν στο ρόστερ.  Ενας εξ αυτών θα είναι ο ο Καμερουνέζος, Ενόχ, ο οποίος μετά την ΠΑΕΕΚ έμεινε ελεύθερος και είναι άνεργος κατά το τελευταίο εξάμηνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ