aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: To report της νίκης επί του Ακρίτα (pics & video)

Ολυμπιακός: To report της νίκης επί του Ακρίτα (pics & video)

Mέσω της επίσημής της ιστοσελίδας, η διοίκηση του Ολυμπιακού αναφέρεται στη νέα σπουδαία νίκη επί του Ακρίτα Χλώρακας.

Αναλυτικά:

«Άλλη μια σημαντική νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας στην πορεία ανόδου που πραγματοποιεί, καταβάλλοντας τον Ακρίτα Χλώρακας στο Μακάρειο με 2-0.

Το παιχνίδι αποτέλεσε ένα επιθετικό μονόλογο της ομάδας μας η οποία είχε συνολικά 15 τελικές προσπάθειες και τα δύο ημίχρονα. Το πρωτο ημίχρονο, τα πρώτα 15 λεπτά η ομάδα μας έκανε αναγνωριστικό παιχνίδι, έχοντας κατοχή και προσπαθώντας με συνεχή κυκλοφορία να διασπάσει την διπλή αμυντική γραμμή του Ακρίτα. Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 15ο λεπτό με σέντρα του Παχίπη από δεξιά και απόκρουση του τερματοφύλακά της αντίπαλης ομάδας σε κόρνερ προ του Torres.

Στο 25ο λεπτό μετά από φάουλ του Miguelito από αριστερά, δημιουργήθηκε μελέ στην περιοχή του Ακρίτα, το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκαν οι επιθετικοί μας. Το 1-0 ήρθε στο 30′ μετά από πολύ ωραία προσπάθεια από δεξιά, και ασσίστ του Πεχλιβάνη στον Torres, ο οποίος με κεφαλιά αριστερά στο ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ. Η ομάδα μας συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και μετά το 1-0.

Στο 40′ ο Πεχλιβάνης είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας, το σούτ όμως που επιχείρησε από το ύψος του κέντρου και δεξιά πέρασε λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο τέλος του ημιχρόνου (44′ και 45′) σουτ από τους Παχίπη και Torres αντίστοιχα μετά από αντεπιθέσεις από αριστερά, αποκρούστηκαν από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ευκαιρίες συνέχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη. Την αρχή έκανε ο Παχίπης στο 50′ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά, το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Σούτ του Παχίπη στο 53′ από αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δεξί δοκάρι. Στο 55′ ο Ασσιώτης βρήκε με πολύ έξυπνη μπαλιά τον Torres στην μικρή περιοχή, πρόλαβε όμως την τελευταία στιγμή ο αντίπαλος τερματοφύλακας να μαζέψει την μπάλα προ του επιθετικού μας. Κεφαλιές του Torres και του Χριστοφίδη στο 60′ και 65′ πέρασαν λίγο έξω από την αντίπαλη εστία.

Στο 68′ σε κεφαλιά του Torres στο ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα του Σαμάρα από αριστερά, η μπάλα κτύπησε σε αντίπαλο αμυντικό και πέρασε κόρνερ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το 2-0 έγινε στο 80′. Ο Ασσιώτης με ωραία επέλαση από δεξιά έδωσε στον Ευγέννιο Αντωνίου, ο οποίος με ασσίστ στην μεγάλη περιοχή βρήκε τον Πεχλιβάνη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με συρτό σουτ, δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 2-0.

Ο επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, με σουτ του Torres στο 82 το οποίο πέρασε έξω, δεξιά από την αντίπαλη εστία, και σουτ του Πεχλιβάνη μέσα από την μικρή περιοχή στο 88′ χωρίς ευτυχή κατάληξη.

Εντεκάδα: Hidi, Τσιακλής, Παπαστεριανός, Χριστοφίδης, Σαμάρας, Miguelito (65′ Castro), Παχίπης (55′ Ασσιώτης), Αντωνίου, Πεχλιβάνης, Torres (85′ Σεραφείμ).

* Γύρω στους 600 οι φίλοι της ομάδας μας σήμερα στο Μακάρειο Στάδιο.

* Δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα κανένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Εκτός απροόπτου όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεσή του Χρύση Μιχαήλ στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

* Επόμενο παιχνίδι αυτή την Τετάρτη, 8 Μαρτίου, στις 5.00 μμ στο Μακάρειο Στάδιο με αντίπαλο την τυπικά γηπεδούχο Δόξα Κατωκοπιάς για την φάση των 8 του κυπέλου Κύπρου, στον επαναληπτικό του 1-1».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ