aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Το πρόβλημα ρευστότητας και το ναυάγιο με Τσέτκοβιτς

Ολυμπιακός: Το πρόβλημα ρευστότητας και το ναυάγιο με Τσέτκοβιτς

Εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, αφού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας. Όπως ενημέρωσαν χθες το πρωί οι μαυροπράσινοι, αυτό προκύπτει από την καθυστέρηση —όπως αναφέρεται— εκ μέρους της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, να εγκρίνει τη συμφωνία με τον νέο κύριο χορηγό, την εταιρεία FONBET. Στο ταμείο της ομάδας θα πιστωνόταν ένα αξιοσέβαστο ποσό ως προκαταβολή και με τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρούν οι μαυροπράσινοι, έχουν αυτομάτως οξύ θέμα.

Στη συνέχεια, η διοίκηση του Ολυμπιακού εξέδωσε νέα ανακοίνωση επί του συγκεκριμένου, σημειώνοντας ότι μετά από επικοινωνία με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, έχουν ενημερωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος του θέματος που είχε προκύψει και αφορούσε τον Μέγα Χορηγό, έχει διευθετηθεί στις 13 Ιουλίου 2022.
«Παραμένει εκκρεμότητα μόνο για ένα μέρος της συμφωνίας, το οποίο αναμένεται να συζητηθεί μέχρι την ερχομένη Παρασκευή», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε προχθές βράδυ ότι η μετεγγραφή του 27χρονου Σέρβου αμυντικού Αλεξάντερ Τσέτκοβιτς έχει ναυαγήσει, για προσωπικούς λόγους του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ